THE CHICKEN HOUSE ZWAAG + PIZZA EXPRESS ZWAAG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 496 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Chicken House Zwaag + Pizza Express Zwaag. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 1:35 Wij hebben heerlijk gegeten alleen was alles koud. Echt jammer !!
21 mei 2024 om 11:15 Eten kwam lauw aan fanta was warm en er word zo maar wat gegooid op de kippeling rijst was smaakloos ik bestel hier nooit meer
2 mei 2024 om 0:17 Altijd het beste...de smaak is geweldig en het eten is vers en warm.
25 apr 2024 om 22:58 Plastic kipnuggets. Volstrekt smakeloze hotwings met een panneerlaag zo dik dat je er je vloer mee kan isoleren. Een creamy cheesesaus die lijkt op roerei en een bezorging van 150% van de beloofde tijd. Waardeloos!
25 apr 2024 om 19:50 Er wordt gebeld dat de boel 10 minuten uit liep. Heb vervolgens 45 minuten moeten wachten en de patat was slap en lauw. Dit zijn wij niet gewend
24 apr 2024 om 20:04 Heerlijke broodjes gegrilde kip. Mag wel iets minder zout un het vlees.
21 apr 2024 om 11:17 Voldoende , goede patat. Lekkere kip Salade had wel iets meer en met dressing gemogen
20 apr 2024 om 2:42 Eten was lekker en snel gemaakt
20 apr 2024 om 1:18 Altijd de beste...de smaak is geweldig
20 apr 2024 om 0:28 Dit was echt helemaal prima! Lekkere kip, patat, sla! Kapsalon!!! Lekker! Veel en warm geleverd! Prima dus! Probeer het is
17 apr 2024 om 19:23 Kip is sowieso goed bij hun poooaaahh En ze was beleefd en aardig bij het aflevering
15 apr 2024 om 1:49 om 22.50 uur besteld, tijd op 23.45 uur gezet, 2 uur gezeten, geen bestelling gehad, sms ontvangen dat de bestelling is afgerond, en nu om 01.47 uur komt de taxatie eraan , er is nog steeds geen levering, BESTEL HIER NIET!!